15 thoughts on “maxis.com.my/mms – Maxis, Malaysia

  1. ibrahim

    Bleh bukaka la kawan2 semua.. tgk cara dia betol2..baca.. kite semua tak paham sebenarnyer.. try nie.. If you encounter this problem while using Mozilla Firefox:

    * just click the Or you can add an exception.
    * Just click “Add Exception” button if you see “You should not add an exception if you are using an internet connection that you do not trust completely or if you are not used to seeing a warning for this server.”
    * Click “Get Certificate”
    * Click “Confirm Security Exception”

    Selamat berjaya!!!

    Reply
  2. ady

    WOIIIIIIIIIIIIIIII………………….
    apa ni????
    aku dapat msg pasal pic mms kemarin (23 sept 09),pastu
    ari ni 24 sept 09 aku try skali ngan password skali.
    TETAPI
    hampEEEEEh……..
    mcm CELAKA
    dia bgi arahan “your Account may be expired”mcm cElAka ja maxis ni.bkan skali ni ja dah lama aku fedup.dah la nak tpon centre kena telan duit.MEMANG MAXIS KUAT KEDARAH DUIT.bila ckap dlm line centre “perbualan anda maybe drakam utk menigkatkn perkhidmatan kami”tapi masih mcm tu jgak.klu sapa2 yg tak puas ati kat aku tu kat atas ada email aku………………

    Reply
    1. piece

      kan da kamera bhong nset mahal pown x d kmera keeeeee ko yang x reti nak bukak nyer….budak yg x tw pon ley blajo tw……kata buta IT marah lak kang…urmmm.coe kaso noh bahase…..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *